Hírek Halásztelek, Megyei sport

Négyezer négyzetméteres kosárcsarnokot kap Halásztelek

Egy nyolc éve működő sportegyesület beruházásban készül el 2,6 milliárd forintból az új sportlétesítmény.

Új kosárlabda edzőcsarnok épül a szigetszentmiklósi központú Batthyány Kázmér Gimnázium Diáksport Egyesület számára Halásztelken. Az Erkel Ferenc utca 4. szám alatt 2,619 milliárd forintból megépülő csarnok kivitelezői a kazincbarcikai Sportchampion Sportszervező, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és a budapesti Sunpower Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – derül ki a közbeszerzési értesítőből.

A 2010-ben alapított egyesület új csarnoka 3977 négyzetméteres lesz. A pályáját tv közvetítésre is alkalmas megvilágítással látják el, hozzá 501 férőhelyes lelátó készül. A létesítményhez 111 férőhelyes parkoló és egy 630kg teherbírású lift fog tartozni.

A tervezett csarnok helyén jelenleg műfüves sportpálya helyezkedik el. Szintén a kivitelezők feladatát képezi ennek a pályának az áthelyezése, azaz a jelenlegi elbontása és más helyszínen új pálya kialakítsa – utóbbi a csarnok építésével párhuzamosan megtörténik.

Forrás: magyarepitok.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés