Közlekedés, Rendőrségi hírek

Gondatlan állattartás okozott balesetet a Pest megyei Pócsmegyeren.

Gondatlan állattartás okozott balesetet a Pest megyei Pócsmegyeren.

A Szentendrei Rendőrkapitányságon indult eljárás egy 67 éves tahitótfalui férfi ellen foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

 

A nyomozás adatai szerint 2018. július 26-án reggel, Pócsmegyer lakott területén kívül egy férfi közlekedett személygépkocsijával Tahitótfalu irányába a 1113-as úton, amikor több ló az úttestre szaladt. A lovak közül egyet a személygépkocsi elgázolt, az állat a helyszínen elpusztult, a gépkocsiban anyagi kár keletkezett. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy lovak tulajdonosa megszegte az állatok megfelelő és biztonságos elhelyezésére vonatkozó jogszabályi előírásokat, így azok ki tudtak szökni tartási helyükről.

A szentendrei rendőrök a nyomozás során gyanúsítottként hallgatták ki a 67 éves férfit, majd miután a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat átadták az ügyészségnek.

police.hu


Hirdetés

Igényes autókorrekció rövid-határidővel, csúcsminőségű alapanyagok és technológiák felhasználásával!
Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés