Közlekedés, Települések

Mire számítson az M0-áson

Az M0-s autóúton– a déli szektorban, Nagytéténynél (11-13 km), a hárosi Duna-hídnál (14-16 km) és Dunaharasztinál (21-24 km) felújítási munkák miatt lezárták az M1-es felé vezető oldalt. A forgalmat mindhárom munkaterületnél az ellenkező oldalon vezetik. Nagytéténynél és Dunaharasztinál irányonként két-két sávon lehet autózni, de a halászteleki és budafoki csomópontok között (16-14 km) az M1-es autópálya felé már kialakítottak 3 szűk sávot, amely valamelyest mérsékelni képes a reggeli torlódást. A sávok szűk volta miatt jelentősen csökkenteni kell a sebességet. Az ellenkező irányban, az M5-ös autópálya felé továbbra is két sávot biztosítanak a közlekedőknek.
– a nagytétényi korlátozás miatt az M5-ös autópálya felől érkezve nem lehet felhajtani az M6-os autópályára, kerülni a 6-os főút felé lehet. Az M1-es autópálya felől a budafoki kijáratnál nem lehet balra fordulni Érd felé, csak a főváros irányába. A 11-es jelű kijáratnál az M6-os autópályán lehet kerülni, amely az első kijáratig díjmentesen használható.
– a Csepel-szigeti szakaszon az M1-es felé vezető oldalon, szeptember végéig lezárták a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópont le- és felhajtó ágát, mert az autóutat keresztező Csepeli úton körforgalmú csomópontot építenek. Az M5-ös autópálya felől jövők így nem tudnak kihajtani Csepel felé, illetve a Csepel és Szigetszentmiklós felől érkezők sem tudnak felhajtani az M0-s autóútra az M1-es irányába. Kerülni a halásztelki csomópont felé lehet, amit sárga táblák jeleznek. Fontos tudni, hogy a Csepeli út, Budapest és Szigetszentmiklós között jól járható, és erről az M0-s autóútra való felhajtás sem akadályozott az M5-ös autópálya felé.
– keleti szektorában a Megyeri híd felé vezető oldalon az 54-es jelű M31-es csomópont és a 74-es jelű Dunakeszi – Újpest csomópont között napközben az elválasztó sávot kaszálják, ezért a belső sávot szakaszosan zárják.

utinform.hu

Hozzászólások

1
Szólj hozzá!

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
trackback

[…] Mire számítson az M0-áson […]