Hírek Dunakeszi

Lopott bringa Dunakeszin

A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozást folytat a 13120/1087/2018. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás adatai szerint az ismeretlen elkövető 2018. augusztus 21-én napközben a Dunakeszi, Gyártelep vasútállomás mellet lévő kerékpártárolóban lezárt állapotban hagyott Neuzer Hurricane típusú, fehér színű, női vázas kerékpárt eltulajdonította. A bicikli kormányán egy elefántos mintázatú csengő, nyerge alatt biciklis táska és egy amerikai zászlós matrica volt elhelyezve, továbbá sebességmérővel is fel volt szerelve.

"

A dunakeszi rendőrök kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy akinek a képen látható kerékpárt megvételre kínálták, illetve azt felismeri, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Dunakeszi Rendőrkapitányságon (Dunakeszi, Tábor utca 2. szám), illetve hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-01/236-2883-as telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es “Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés