Hírek Veresegyház, Megyei sport

Kézilabda sikerek – Veresegyház sportos fiai

 

FIÚ CSAPATAINK MÁSODIK HELYEN VÉGEZTEK A DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐIBEN!

Eddig még nem látott sikereket értek el iskolánk fiú III. és IV. korcsoportos kézilabda csapatai. Mind a két csapat második helyen végzett a diákolimpia Pest megyei döntőjében!

A III. korcsoportosoknak március 27-én, Százhalombattán rendezték a döntőt, ahol Pilisvörösvár mögött a második helyen végeztek, megelőzve a Dabas és a házigazda Százhalombatta csapatait.

A IV. korcsoportosok április 9-én, Üllőn játszották a döntőt. Óriási küzdelemben végeztek a második helyen Vecséssel szemben, megelőzve Tököl és Budaörs csapatait.

Akik az eddigi sikerek részesei voltak: Badak Márton, Bárány István, Ferencz Zsombor, Gyarmati Ede, Halász Balázs, Horváth Tamás, Horváth Máté Barnabás, Jeck András, Joó Péter, Kardos Márton, Kardos Bálint, Kovács Benő Bendegúz, Molnár Ádám, Molnár László, Nagy Dominik, Pál Máté, Rozsnyói Barnabás, Sándor Dániel, Sándor Dávid, Schwartz Olivér, Tamás Bence, Tósa Tamás Bendegúz, Vincze Tamás, Wermeschán Patrik, Zsuga Péter.

 

A továbbiakban az országos területi döntőbe kerülés a tét!

Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés