Hírek Érd, Települések

Indul az elszámolás Érden!

Mint eddig minden évben, idén is májusban tartja éves küldöttgyűlését az Érdi Csatornamű Társulat. Az idei évet záró küldöttgyűlés azért különleges, mert a közzétett napirend szerint döntés születik az elszámolásról is – értesültünk Simó Károlytól.

Erre azért kerülhet sor, mert március közepén végre megtörtént a víziközmű vagyonátadás pénzügyi rendezése is. Ezt követően a társulat intézőbizottsága még március végén összehívta az ingatlantulajdonosokat képviselő küldöttgyűlést május 10-re.

– Mint ismert, a jogszabályban előírt elszámolási eljárást követően a társulat megszűnik, a nyilvántartásokat az önkormányzat veszi majd át – hangsúlyozta Simó Károly. Az elszámolást azonban csak és kizárólag a víziközmű társulat végezheti el, abba az önkormányzatnak semmilyen beleszólása nincsen. Nyilvánvalóan az elszámolás során számba veszik a befizetéseket és a beruházás érdekében történt kifizetéseket és a különbségről majd az ingatlantulajdonosokat képviselő küldöttek döntenek.

 

A meghívó ls további infók az erdmost.hu oldalon

Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés