Hírek Érd

Hamis levelek Érden

Hamis behajtólevelek Érden is. Már napok óta terjeng a hír, hogy a NAV nevében hamis behajtóleveleket küldenek, ahol egy megjelölt számlaszámra kérik a befizetés. Az érdi Polgármesteri Hivatal ezért kö ez úton is tájékoztatja a település lakóit, hogy

“Amennyiben a közelmúltban az OCTAGON TIRE, Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladóktól a mellékletben szereplő dokumentumot megkapta, semmi esetre sem eszközöljön befizetést az abban megjelölt számlaszámra!

Felhívjuk továbbá szíves figyelmét, hogy Érd MJV illetékességi területén a helyi adóztatást a helyi adókról szóló 1990. évi C. törvény (Htv.), valamint az e törvény felhatalmazása alapján elfogadott helyi önkormányzati rendelet, Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének a helyi adókról szóló 42/2011. (VI.29.) számú rendelete szabályozza, amely alapján építmény és telekadó került bevezetésre.

A hivatkozott jogszabályok alapján helyi adónak minősül eljárásra kizárólag az önkormányzat jegyzője, az önkormányzati adóhatóság jogosult.

Bármely további adóügyi kérdésében felvilágosítást az érdi Polgármesteri Hivatal adócsoportja nyújt.”

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés