Hírek Erdőkertes, Hírek Veresegyház

A Volán változtatott menetrendjén Veresegyház területén

Tájékoztatjuk, hogy forgalomtechnikai okok miatt, a 391 Veresegyház, Misszió – Hegyek – Misszió autóbuszvonal járatai a továbbiakban menetrend szerint nem érintenék Erdőkertes, v.mh. megállóhelyet. A kimaradó megálló helyett a vasúti átszállók a Csibaj utcában található Veresegyház, Kertesi u. megállót vehetnék igénybe.
A jelenlegi menetrend szerint az autóbuszok a veresegyházi Csibaj utcán érkezve Erdőkertes, v.mh. megálló fordulójában fordulnak vissza Veresegyház Misszió felé. A változást az indokolja, hogy a vasútállomásnál a visszafordulás csak a Mercedes Sprinter midibuszokkal kivitelezhető, a szóló busszal történő pótlás esetén a megállóhely megközelítése nem lehetséges. A megállóhely operatív kihagyása miatt az utóbbi időszakban számos utasunk maradt le az autóbuszról.

Hirdetés


A többi autóbuszvonal járatai a szóban forgó megállóhelyet változatlan formában érintenék.
Levelünkben említett módosításokat az ellátásért felelős Nemzeti Fejlesztési Minisztérium jóváhagyásának függvényében, 2017. június 16-ától tervezzük bevezetni.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

avatar

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
Visszajelzés