Hírek Bicske

Mészáros: magánügy a pompás üdülő a bicskei halastónál

Hirdetés

Üzleti titkot képeznek Mészáros Lőrinc építkezésének részletei a bicskei halastónál – közölte a felcsúti polgármester cége.

A bicskei halastónál végrehajtott építkezés “Mészáros Lőrinc úr üzleti ügyeinek körébe tartozik, ennél fogva üzleti titok és magánügy” – közölte a Mészáros és Mészáros Kft. az RTL Klub Híradója szerint.

A csatorna felidézte, hogy a felcsúti polgármester cége két impozáns faházat építtetett a bicskei halastóhoz, amit csaknem négy éve vásároltak meg.

Kerítéssel zárták el a birtokot, de a Magyar Narancs most légi felvételeket mutatott be róla. A faházak erkélye a tó felé magasodik, és a zsilipet is felújították.

Az LMP szerint a felcsúti polgármesternek el kell számolnia a tóra költött pénzzel, mert a vagyona állami megbízásokból gyarapodik.- írta a hvg.hu

Hozzászólások

2
Szólj hozzá!

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
HófehérkeJim szerint a világ Recent comment authors

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
Jim szerint a világ
Vendég
Jim szerint a világ

Mészáros valóban a párt pénztárosa. A megbízható ember. Elég okos ahhoz, hogy ne beszéljen és elég buta ahhoz, hogy ne is értse, hogy mi történik körülötte. Viszont semmi sem tar örökké. Ő rövid távon gondolkodik és megragadja a jelent. Az elszámolással rá ér még. Ha egyáltalán átérzi.

Hófehérke
Vendég
Hófehérke

Az is a magán ügye lesz, ha valaki majd jó valagba rúgja?